Veel gebruikers van online gokkasten zullen wel eens gehoord hebben van Betsoft. Wil je graag meer te weten komen over deze ontwikkelaar van visueel prachtige gokkasten? Hieronder lees je er alles over. 

Onder meer zal worden behandeld wie Betsoft is, hoe het zit met licenties en zullen de beste Betsoft slots de revue passeren.

Over Betsoft

Betsoft is een relatief populaire provider van online gokkasten. De provider werd opgericht in 2006. Betsoft heeft zijn populariteit met name te danken aan de visueel sterke online gokkasten die zij aanbieden. Er wordt nog wel eens gezegd dat Betsoft slots qua graphics cinematografische hoogtes bereiken. De slots zijn te spelen in 3D en zien er dus erg goed en aangekleed uit. Betsoft noemt deze slots zelf 'Slots3'. In 2010 kwam de eerste Slots3 uit. Sindsdien heeft het mogen rekenen op de nodige mate aan populariteit van het grote publiek.


Tegenwoordig richten steeds meer providers van online gokkasten zich op mobiele speelbaarheid. Dit is gezien de huidige tijd, waarin mensen steeds meer waarde hechten aan mobiliteit, niet vreemd. Ook Betsoft gokkasten zijn vaak goed speelbaar op mobiele apparaten, zonder concessies te hoeven doen op het gebied van graphics en speelbaarheid. Dit is dan ook iets waar Betsoft graag mee adverteert.


Het hoofdkantoor van Betsoft staat op Malta. Het is dan ook niet vreemd dat zij onder meer in Malta beschikken over een licentie afkomstig van de lokale kansspelautoriteit - de Malta Gaming Authority (MGA). Op het gebied van licenties hebben gebruikers van Betsoft games weinig te klagen. Betsoft heeft naast op Malta, onder meer ook licenties in Italië en Roemenië.


Volgens het LinkedIn bedrijfsprofiel van Betsoft, werken er ongeveer 38 mensen voor deze populaire provider van online gokkasten.


Beste Quickspin slots

#1
#1
dim sum prize betsoft

1. Dim Sum Prize

Dim Sum is één van de meest populaire Betsoft slots. Het thema van deze online gokkast is mooi aangekleed in Aziatische sferen. Alles klopt: de achtergrond, de symbolen en zelfs de geluiden. Ook de naam van deze gokkast doet zijn thema eer aan. Dim sum is namelijk een bekend gerecht uit de Chinese keuken. Het zal dan ook niet verbazen dat de symbolen uit Dim Sum Prize allemaal gerechten en hapjes uit de Chinese keuken zijn.


Dim Sum Prize van Betsoft kent een vijftal aan rollen. Per spin zal elke rol drie symbolen vertonen. Totaal zal je dus vijftien rollen zien verschijnen. Wanneer je een prijs wil winnen, dien je minimaal drie dezelfde symbolen te draaien. Aanvullend vereiste is dat de combinatie zich moet bevinden binnen één van de tien winlijnen. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden. Zo kan je gratis spins krijgen en kun je daarbij mooie prijzen ontvangen.

#1
#2
gladiator betsoft

2. Gladiator

Eén van de meest traditionele en klassieke Betsoft gokkasten betreft Gladiator. Deze gokkast gaat al lang mee en is al tijden relatief populair. Het thema? Gladiatoren die het gevecht aangaan tegen wilde dieren. Dit alles binnen het jasje van het Colosseum in de Romeinse tijd. Gladiatorenspelen waren in de hoogtijdagen van het Romeinse rijk immers bijzonder populair.


De gameplay en de prijzen bij deze gokkast van Betsoft zijn erg goed. Voor de graphics en de geluiden hoef je het echter niet te doen bij Gladiator. De aankleding is relatief simpel en ietwat verouderd, omdat deze kast al lang meegaat. Wel kan je hoge bonussen binnenslepen, bijvoorbeeld wanneer er een prinses verschijnt. Wanneer je vijf keer het Colosseum-symbool draait, krijg je 1500x je inzet per winlijn.

#1
#2
primal hunt betsoft

3. Primal Hunt

Deze gokkast van Betsoft neemt je wederom terug naar een ver verleden. Ditmaal staat de prehistorie in al haar glorie centraal. De speler speelt de rol van een prehistorische jager die op zoek is naar een ontsnapte sterke leeuw - de zogeheten 'Smilodon'. Primal Hunt wordt gezien als een spannende en leuke Betsoft slot binnen een aantrekkelijke ambiance.


Ook qua prijzen stelt deze online gokkast zeker niet teleur. Er zijn veel mogelijkheden tot het winnen van bepaalde prijzen. Wanneer alles volgens plan verloopt, kan je zo'n 4430x je inleg terugkrijgen bij een bonus spin. Je zal daarnaast vaak genoeg een gratis spin ontvangen. Zo maximaliseer je de mogelijkheden tot winst. Primal Hunt lijkt een veelbelovende gokkast te zijn van Betsoft.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>