In aanloop naar de feestmaand lijkt alles te draaien om kerst; zelfs (online) gokkasten! Misschien wist je het nog niet, maar veel providers hebben een aantrekkelijke selectie aan slots in een kerstachtig thema. Door de jaren heen hebben deze slots mogen rekenen op een aardige toename in populariteit. Hoe komt dat en welke kerstmis gokkasten zijn het proberen waard? Je leest het hieronder.

Waarom zijn christmas slots zo populair?

Het vieren van kerst is wereldwijd ontzettend populair. Providers van gokkasten hebben hier op weten in te spelen door online gokkasten in kerstthema aan te bieden. Deze gokkasten slaan goed aan en dat is helemaal niet vreemd. In de feestmaand draait alles om kerst en dan wil je het liefst dat gokkasten hier ook op aansluiten. Na een heerlijk kerstmaal wil je immers niet 'geconfronteerd' worden met een slot in jungle thema. Een kerst gokkast is dan véél toepasselijker.

De meeste 'christmas slots' kennen een gezellig en warm thema met kerst symbolen en bijpassende geluidseffecten. Kortom: kerst gokkasten zijn bijzonder vermakelijk om te spelen. En als het meezit verdien je het geld wat je hebt moeten uitgeven voor al die cadeautjes gewoon weer terug!

Gratis kerst gokkasten spelen

De feestmaand is al duur genoeg. Je zit dan natuurlijk niet te wachten op extra kosten. Daarvoor is echter een oplossing. Met onze selectie aan bonuscodes kun je geheel gratis kerstmis gokkasten spelen in één van de door ons geselecteerde casino's. Ideaal, toch?

3 populaire 'Christmas slots'

#1
#1
xmas magic

1. Santa slot

Een lijst met christmas slots zou niet compleet zijn wanneer deze slot van Pragmatic Play niet zou zijn opgenomen. Deze kerst gokkast kan je online spelen en de speelervaring zal je zeker niet teleurstellen. Het thema is écht 100% kerst. De hoofdrol wordt gespeeld door de kerstman en bij het spelen zal je verschillende herkenbare kerstgeluiden horen. De sfeer zit er vanaf de eerste seconde dus goed in.


Santa slot speel je over 5 rollen met elk drie symbolen. In totaal zijn er 20 winlijnen die je hopelijk de nodige centen gaan opleveren. Santa kent twee bonusspellen. Het betreft een jackpot bonusspel en een free spin bonusspel. Kortom: deze slot is zeker de moeite waard voor zij die echt van kerst houden.

#1
#2
gladiator betsoft

2. Xmas Magic

Xmas Magic is een gezellige en leuke online slot in kerstthema van de gerenommeerde provider Play 'n Go. Als je nog niet helemaal een kerstgevoel hebt, is dit dé gokkast die je moet spelen om dat wél te krijgen. Je zal er alle typische kerst elementen tegenkomen in een ambiance van pure gezelligheid.


De technische zijde van deze christmas slot stelt ook niet teleur. Je speelt de slot over 5 rollen met ieder 4 symbolen. Het totaal aantal winlijnen betreft 50. Soms doet zich de gelegenheid voor om gratis spins te benutten. Hier zorgen de kerstmannen dan weer voor. Wanneer je de free spins benut, worden je winkansen vergroot.

#1
#2
santa vs rudolf

3. Santa vs. Rudolf

Santa vs. Rudolf klinkt wellicht een beetje als een agressieve gokkast waarbij de kerstman en Rudolf het gevecht aangaan, maar in de praktijk valt dat gelukkig wel mee. Het is een vermakelijke, gezellige en cartoonachtige gokkast van NetEnt waar veel liefhebbers blij van zullen worden. Alles aan deze gokkast klopt; van de symbolen, de achtergrond tot aan de muziek en geluidseffecten.


Deze slot bespeel je over 5 rollen met elk 3 symbolen en een totaal van 20 winlijnen. Maar levert deze gokkast ook wat op of is alleen het thema leuk? Gelukkig gaat het hier om een gezonde combinatie van beide factoren. Door de bonusspelen en de re-spins kan je best wat geld verdienen met deze gokkast, terwijl je geniet van de heerlijke sfeer.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>