Wanneer je een liefhebber van gokkasten en slots bent, is de kans groot dat je wel eens hebt gehoord van Play'N GO. Play'N GO gaat namelijk al sinds jaar en dag mee en ze hebben zich door de tijd heen weten te vestigen als één van de grootste providers.

In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze bekende provider van gokkasten. Tevens zullen een aantal bekende slots worden behandeld.

Over Play'N GO

Play'N GO is een provider van online gokkasten die is opgericht in 2005. Door de tijd heen hebben ze zich weten te profileren als een grote en geliefde speler binnen de markt. Met name als het gaat om de mobiele spelervaring, heeft Play'N GO grote stappen weten te zetten. Zo heeft Play'N GO slots ontwikkeld die op de telefoon net zo leuk zijn als op een computer.

Play'N GO wordt om de zoveel tijd netjes gekeurd en beschikt zodoende over de nodige licenties. Zo hebben ze licenties uit het Verenigd Koninkrijk, Malta en België en hebben ze onder meer een licentie voor eerlijk spel van BMM Testlabs. Spelers hechten steeds meer waarde aan dergelijke licenties, zodat zij weten dat het spel eerlijk zal verlopen.

Het hoofdkantoor van Play'N GO bevindt zich in Zweden, in de stad Växjö. Volgens de gegevens op LinkedIn, werken er bij Play'N GO zo'n 390 medewerkers. Wederom blijkt dat Play'N GO geen kleine provider is. De meeste Play'N GO gokkasten zijn dan ook te bespelen in meer dan 30 talen.

 • Oprichtingsdatum: 2005
 • Hoofdkantoor: Växjö, Zweden
 • Aantal medewerkers: 390+
 • Linkedin: Play'N GO
 • Facebook: Play'N GO
 • Twitter: @ThePlayngo
 • Instagram: @ThePlayngo
 • Beste Play'N GO slots

  #1
  #1

  1. Super Flip

  Dit is één van de meest bekende en goed ogende Play'N GO gokkasten. Het borduurt voort op de trend van retro gokkasten. Je herkent het aan de fijne graphics en de felle en duidelijke kleuren. Je vindt er 20 winlijnen, verdeeld over 5 rollen. Wanneer het goed gaat, kun je hier aardig mooie prijzen mee winnen. De jackpot? Een factor 250 van je inleg per winlijn. De jackpot win je, wanneer je vijf Wilds hebt binnen een actieve winlijn. 


  Dat dit één van de beste Play'N GO slots is, blijkt uit de variatie van deze gokkast. Wanneer bijvoorbeeld de eerste twee rollen hetzelfde symbool vertonen, maar je geen prijs wint, krijg je vooralsnog een gratis spin voor de derde rol afzonderlijk. Zo kan je wellicht alsnog een prijs winnen. Naast deze Near Win Respin, is er nog een mogelijkheid tot het ontvangen van gratis spins. Genoeg mogelijkheden dus bij deze veelzijdige slot van Play'N GO.
  #1
  #2

  2. Book of dead

  Voor velen is dit één van de leukste Play'N GO slots ooit gemaakt. Met recht kan tevens worden gezegd dat dit de meest populaire gokkast van de Zweedse provider is. Je herkent het aan het Egyptische zanderige thema. Naar verluid is de gokkast gebaseerd op Indiana Jones Films. In deze films zocht een ontdekkingsreiziger in Egypte naar schatten van zeer grote waarde. 


  Dat is precies de filosofie van deze gokkast. Sommige gebruikers beweren zelfs dat de Book of Dead van Play'N GO beter is dan de Indiana Jones Films. Aan de prijzen zal het in ieder geval niet liggen bij deze kast, want je kan een indrukwekkende factor 5000 winnen over je inleg per winlijn. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een gratis spin. Deze mogelijkheid speel je vrij door drie - of meer - boeksymbolen te draaien. Volgens verschillende gebruikers moet je het bij deze avontuurlijke slot met name hebben van de genoemde bonusronde.
  #1
  #2

  3. Fire Joker

  Goede gokkasten hoeven niet per se bijzonder ingewikkeld te zijn. En dat heeft Play'N GO geweten bij de ontwikkeling van deze zeer simpele gokkast. Zoals de naam al doet suggereren, herken je deze Play'N GO gokkast aan het oranje/rode vurige thema waarin een joker centraal staat (de 'Fire Joker'). Dit is één van de meest simpele Play'N GO slots en deze kent dan ook slechts drie rollen. 


  Dit maakt het een fijne slot voor nieuwe spelers die op zoek zijn naar simpliciteit. Uiteraard beschikt Fire Joker over de nodige speciale variaties en functies. Zo kan je een gratis respin krijgen wanneer je twee dezelfde symbolen naast elkaar hebt staan, maar deze niet tot een prijs leiden. Dat deze mogelijkheid er is, is best bijzonder. De meeste simpele en klassieke gokkasten kennen dergelijke variaties namelijk niet. Een zelfde mogelijkheid tot respin vind je zoals gezegd bij de Super Flip van Play'N GO. Een dergelijke mogelijkheid tot respin is erg prettig. Je verhoogt immers je kansen tot winnen en het kost je in principe niks.
  {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

  Andere bekeken ook

  >