Pragmatic Play is een provider van online gokkasten. Binnen enkele jaren heeft deze provider zich op weten te werken van een beginnende ontwikkelaar naar een professionele en welbekende partij binnen de online casinowereld. Wil je meer weten over Pragmatic Play? Hieronder vind je alle relevante informatie over deze interessante aanbieder.

Over Pragmatic Play

Het zal je wellicht verbazen dat Pragmatic Play pas is opgericht in 2015. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit die ze leveren. Alle Pragmatic Play games en gokkasten staan immers voor kwaliteit; en dat blijkt. Zo hebben ze de nodige awards mogen ontvangen voor de games die ze hebben ontwikkeld en zijn veel spelers positief te spreken over de gameplay van verschillende spellen en gokkasten.


Wie eens een kijkje neemt bij verschillende Pragmatic Play slots, zal tot de conclusie komen dat de slots doorgaans relatief simpel en overzichtelijk zijn. Speelbaarheid staat bij deze provider hoog in het vaandel. Pragmatic Play doet in die zin zeker eer aan hun naam, waarin de Engelse vertaling van het woord 'pragmatisch' de hoofdrol speelt. Ondanks de simpliciteit van de spellen van deze provider, worden er geen concessies gedaan op het gebied van graphics. De gemiddelde Pragmatic Play game ziet er immers bijzonder gelikt en bovenal eigentijds uit.


Het hoofdkantoor van Pragmatic Play tref je op het eiland Malta, meer specifiek in de stad Sliema. Dit is overigens niet het enige kantoor van deze provider. Zo hebben zij ook kantoren staan in veel andere landen van de wereld. Denk hierbij aan India, de Filipijnen, het Verenigd Koninkrijk en Roemenië. Een dergelijke lijst aan landen is op zijn minst indrukwekkend te noemen voor een provider uit 2015.


Bij Pragmatic Play werken volgens de gegevens op Linkedin zo'n 440 medewerkers. De grootte van het bedrijf doet in die zin suggereren dat het op het gebied van licenties wel goed zal zitten. Dat is ook het geval. Zo hebben ze bijvoorbeeld een licentie van de bekende Malta Gaming Authority (MGA) en van de Gambling Comission uit het Verenigd Koninkrijk.


Beste Novomatic Slots

#1
#1
buffalo king

1. Buffalo King

Buffalo King is zonder twijfel één van de meest populaire Pragmatic Play gokkasten. Eerder kwam al even aan bod dat de meeste Pragmatic Play slots relatief simpel in het ontwerp zijn en dat geldt ook hier weer. Desalniettemin is het een prettige en gestroomlijnde slot om te spelen, die niet snel voor frustraties zal zorgen.


Buffalo King speel je over zes rollen en vier rijen. Er zijn maar liefst 4.069 manieren om te winnen. Als het gaat om grotere winsten, zal je een buffel op je scherm moeten krijgen. Verder is er maar één bonus in deze slot opgenomen. Het betreft de mogelijkheid tot het doen van gratis spins. Een leuke bijkomstigheid is wel dat je tot 100 gratis spins kunt winnen. Deze gratis spins geven het spel veel spanning, waardoor het niet snel saai wordt.

#1
#2
chili heat

2. Chili Heat

Chili Heat is wederom een voorbeeld van een soepel draaiende en fraai ogende gokkast van Pragmatic Play. Je speelt deze slot echter niet alleen om de simpliciteit, maar ook om het leuke thema. Zo zal je als speler ondergedompeld worden in Mexicaanse sferen met de benodigde spektakels aan kleuren en (verslavende) muziekjes.


Deze slot kan gezien worden als één van de betere Pragmatic Play slots, omdat er een mooie jackpot in het spel is. Het gaat om een jackpot van duizend maal je inleg. Als je hiervoor in aanmerking wil komen, zal je eerst zes (of meer) geldsymbolen moeten draaien. Je krijgt dan de toegang tot de 'Money Respin'. Hierin is het de bedoeling om zoveel mogelijk geldzakken in de rollen te zien verschijnen. Hiernaast kent Chili Heat ook nog een mogelijkheid tot gratis spins. Genoeg reden om deze vermakelijke gokkast eens te proberen dus.

#1
#2
sweet bonzana

3. Sweet Bonanza

Over kleurtjes gesproken! Deze slot van Pragmatic Play overtreft alles als het gaat om kleurigheid. In deze slot staan verschillende snoepjes centraal. Waarom deze gokkast is opgenomen in de lijst van beste Pragmatic Play slots? Omdat het hun eerste zogeheten 'tumbling reels' slot is. Een tumbling reels slot is een slot waarbij winnende symbolen verdwijnen, zodat nieuwe symbolen in de plaats kunnen vallen. Zo kan een beurt bij Sweet Bonanza relatief lang duren in vergelijking tot andere 'reguliere' slots.


Sweet Bonanza heeft aardig wat te bieden. Zo kan je maximaal 21.100 maal je totale inzet winnen, zijn er mogelijkheden tot gratis spins en kun je extra hoge multipliers scoren binnen deze slot. Het is daarbij een interessante toevoeging dat je altijd wint wanneer je acht of meer identieke symbolen over de rollen ziet verschijnen. Je hoeft dus geen identieke symbolen over actieve winlijnen te hebben. Dit alles maakt Sweet Bonanza één van de leukere Pragmatic Play gokkasten. In die zin is het zeker het proberen waard.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>