Push Gaming is een ontwikkelaar en provider van online gokkasten. Deze spelmaker behoort (nog) niet tot de grotere namen, maar één ding is zeker: ze leveren veelbelovende en bovenal kwalitatieve slots. Wil je meer weten over het bedrijf Push Gaming en verschillende Push Gaming spellen? Hieronder lees je er alles over.

Over Pushgaming

Push Gaming is een in 2010 opgerichte ontwikkelaar van online spellen en slots. Deze relatief kleine ontwikkelaar uit Londen focust zich met name op de integratie van land based (fysieke) casinospellen op online platforms. Hierbij focussen ze zich ook op de mobiele spelers. Bij het verwezenlijken van hun missie werken ze samen met niet de minste namen. Zo hebben ze in 2012 samenwerkingen gehad met succesvolle providers als Playtech en Microgaming. Pas in 2015 kwam Push Gaming echter met hun eerste eigen spel.


Het feit dat Push Gaming een relatief jong bedrijf is, doet geen afbreuk aan de kwaliteit van de spellen die zij leveren. Dit heeft alles te maken met het frisse en bijzonder ambitieuze team achter deze provider. Daar komt nog eens bij dat het team wordt geleid door CEO en oprichter James Marshall en COO Winston Lee. Beiden hebben zich door de jaren heen weten te profileren als gezaghebbende figuren met verstand van zaken. Kortom: Push Gaming weet wat het doet.


En dat ze weten wat zij doen, blijkt uit de verschillende bijzonder kwalitatieve Push Gaming games die inmiddels zijn gelanceerd. Onder het motto 'players first' hebben zij namelijk heel wat ijzersterke games op hun naam staan. De focus ligt daarbij op het gebruik van HTLM5 en de speelbaarheid op mobiele apparaten. Zo beloven zij dat hun spellen in portretmodus te spelen zijn, zodat de gebruiker zijn of haar telefoon niet hoeft te kantelen.


Het hoofdkantoor van Push Gaming staat in Londen en zij hebben tevens een tweede kantoor op Malta. Er werken meer dan 70 werknemers voor dit innovatieve bedrijf. Uiterst klein is het bedrijf dus zeker niet meer. Daarnaast beschikken zij uiteraard over de nodige licenties om hun betrouwbaarheid en eerlijkheid aan te tonen. Het gaat dan om een licentie bij de Malta Gaming Authority (MGA) en een licentie bij de zeer strenge Gambling Commission uit het Verenigd Koninkrijk.


  • Oprichtingsdatum: 2010

Beste Pushgaming slots

#1
#1
fat rabbit

1. Fat Rabbit

Dit is één van de meest vermakelijke (en grappige) Push Gaming slots van het moment. De speler van Fat Rabbit zal in de huid van een wit konijn de zoektocht naar oranje wortels moeten starten. Het konijn krijgt er echter niet genoeg van: hoe meer wortels het eet, hoe groter het zal worden. Daarbij is er nog een extra element, te weten een boze boer die gek wordt van het witte konijn dat de worteloogst telkens verpest. Kortom: een vrolijk en vermakelijk thema - in het jasje van een goed werkende slot.


Fat Rabbit speel je over vijf rollen met tevens vijf rijen. Daarbij kent het spel vijftig vaste winlijnen. Er zijn twee wilds te vinden: het konijn en een wortel. Wanneer je beide wild-symbolen draait, kom je terecht in een bonusronde. Daarbij krijg je in eerste instantie een vijftal aan gratis spins. Hoe meer wortels je naast de sticky konijn draait, hoe groter de uitbetaling wordt. Daarbij krijg je per vijf wortels een extra gratis spin. Het betreft een leuk aangeklede en goed werkende bonusgame.

#1
#2
ice breaker

2. Ice Breaker

Ice Breaker is één van de meer populaire Push Gaming gokkasten. Het spel speelt zich af in een ijskoude oceaan waarin verschillende vissen aanwezig zijn. Los van de vermakelijke ambiance, betreft het een spel dat zeer goed functioneert op alle soorten mobiele apparaten. In die zin laat Push Gaming met deze slot écht zien wat hun kwaliteiten zijn op het gebied van mobiele games.


Ice Breaker werkt met zogeheten 'collapsing symbols'. Dit effect treedt op wanneer er meerdere van hetzelfde type symbolen op elkaar stapelen. Deze symbolen zullen bezwijken onder het gewicht en je ontvangt een hogere multiplier. Hoe meer dezelfde vissen, hoe hoger de multiplier. Dit betreft een interessante en bovenal originele bijkomende functie.

#1
#2
Humpty dumpty

3. Humpty Dumpty

Een klassieker onder de Push Gaming gokkasten betreft Humpty Dumpty. En inderdaad: het betreft Humpty Dumpty uit het bekende rijmpje voor kinderen. Door de mooie cartoon graphics van dit spel, is dit met gemak één van de beste Push Gaming slots van het moment. Naast het feit dat dit spel er erg goed uitziet, is er ook duidelijk veel aandacht besteedt aan de geluidseffecten. Dat maakt het een complete slot met nostalgische waarde.


Ook op het gebied van gameplay valt deze slot van Push Gaming geenszins tegen. Je speelt deze slot met vijf rollen en drie rijen. In totaal vind je 25 vaste winlijnen. Draai je het symbool Humpty Dumpty, dan krijg je een zestal aan gratis spins. Humpty Dumpty is - net als de meeste Push Gaming slots - niet bijzonder gecompliceerd. Dat maakt het een prettige slot voor zowel de beginnende als de meer ervaren speler.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Andere bekeken ook

>